Dit is ZLOT

Your PIN to Zecurity

Zlot is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van producten die diefstal van rijwielen tegen gaat! Zlot heeft een product ontworpen waarmee een (elektrische) fiets geborgd kan worden aan een paal.

Dit zal de kans op diefstal aanzienlijk verkleinen. Zlot heeft dit product geperfectioneerd en toegankelijk gemaakt voor andere soorten rijwielen, door middel van bijvoorbeeld een hangslot of ketting. Scootmobielen, scooters, bakfietsen, racefietsen, etc. Zlot is ontworpen voor elke soort rijwiel, dus ook die van u of uw klant.

Voor wie is ZLOT bedoeld?

Voor iedere fietser

Uiteraard is iedere paal vrij (gratis) te gebruiken door iedereen die een fiets heeft. U als gebruiker kan deze gebruiken wanneer de palen beschikbaar zijn op openbaar terrein en/of fietsenstallingen. Vrijwel alle rijwielen kunnen gebruik maken van de ZLOT paal.

Het plaatsen van de ZLOT paal is tot op heden alleen geschikt voor overheden en het bedrijfsleven. Zij kunnen overgaan tot het plaatsen van ZLOT palen. Voor bedrijven is er het bijkomend voordeel dat het “wild parkeren” van fietsen op deze manier verminderd kan worden.