Neem contact met ons op

We reageren binnen 24u.

Eerste hulp bij prangende vragen

Een kleine greep in de vragen die wij reeds beantwoord hebben. Staat uw vraag er niet bij? Stel hem via het contactformulier. We beantwoorden graag al uw vragen.

Hoe kan ik ZLOT palen bestellen?

We komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch of op locatie bezoek zullen we de wens in kaart brengen en de bestelling in orde maken. Uiteraard krijgt u altijd eerst een vrijblijvende offerte.

Wat is de levertijd van een ZLOT paal?

De gemiddelde levertijd zit op dit moment op 6 weken na akkoord van de offerte. Let op, in drukke tijden kan deze levertijd oplopen tot maximaal 8 weken.

Hoe veilig is een ZLOT paal?

De ZLOT paal verhoogt de veiligheid van fietsenstallingen doordat het rijwiel geborgd kan worden aan “de wereld”. Oppakken en meenemen kan niet meer. En de kabel is een zeer stevige die je niet zomaar doorknipt.

Kan een ZLOT paal stukgaan?

Mocht het gebeuren dat de losse onderdelen, de kabel of de pen vervangen moeten worden, dan hebben wij hiervoor een reparatieset beschikbaar. Deze zijn per stuk verkrijgbaar en kunnen los besteld worden.

Deze reparatieset is toepasbaar op zowel de staande als de muur varianten. Meer informatie over de reparatieset of wilt u er één bestellen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Kan ik als particulier een ZLOT paal kopen?

Helaas is er op dit moment nog niet de mogelijkheid om de ZLOT paal ook thuis te krijgen. Particuliere verkoop doet ZLOT (nog) niet.

We horen graag alles over uw project!

Meer weten over de mogelijkheden of direct bestellen? Bericht ons via onderstaand formulier, u hoort snel van ons. Beloofd!

  Uw organisatie:

  Contactpersoon:

  ZLOT B.V.

  Zuiderkijl 5 | 9571TC
  Tweede Exloërmond
  Nederland
  +31(0)85 029 1505

  Liever direct contact? Neem telefonisch contact met ons op voor al uw vragen.

  info(a)zlot.nl

  Per e-mail zijn wij ook direct te contacteren op dit e-mail adres. Onze verkoopafdeling zal uw vraag oppakken en beantwoorden.